logo-hvid-med-tekst
logo-sort-uden-tekst
logo-hvid-med-tekst
logo

fredagssedlen

Lilleskolen Odense - Uge 39 - 2023

Himmelblå

Ugens buket er smukke og duftene roser og  meget yndige violfrøstjerne…..Det er Tau der har haft dem med. I næste uge er det Sømod, der medbringer noget grønt/blomst/buketagtigt.

Husk fællesspisning på tirsdag kl. 17.00. Se sidste fredagsseddel…… Vi glæder os

Og torsdag, tager vi på Carl Nielsen museum  og får et undervisningsforløb om hans liv og musik.

Opslag om fællesemne, kommer på næste uges fredagsseddel, så vi kan få hele ugen med. Det er min fornemmelse, at det er gået rigtig godt for Himmelblå.

God weekend.

Mange hilsner fra Mette, Jonna og Lene 😊

"Ugens info"

På lørdag tager Gaia til Polen og torsdag i næste uge tager Sirius til Tyskland.

I denne udgave bla.:

Ugen buket i Himmelblå

Callistos først bod

Grøn uge på mellemtrinet

Forfatterbesøg på mellemtrinet

Fotos:
Lene Buthler

Boden

Så gik starten på dette skoleårs bod. Og sikken en start. Ungerne var både nervøse og opstemte, og da vi endelig kunne åbne dørene for dem, som gerne ville købe, gik det bare over stok og sten. Endnu har vi ikke talt op, hvor meget vi har solgt for i går, men det kommer. Det var fine sager, som blev langet over disken, og der var meget ros fra resten af klassen og mange andre i øvrigt. Det er i 2. modul og det efterfølgende frikvarter, det hele foregår, og mens jeg gjorde klar til bod med de fire børn, som ”har den” de første gange, var Steffen i klassen og havde dansk med resten. Og sådan vil det nok komme til at foregå fremover. Nu er det prøvet, og med lidt små-justeringer, kommer det til at gå fint.

Tak til elever og lærere/pædagoger for opbakningen – det er vi så glade for.

Venlig hilsen

Callisto/Kirsten

Fotos:
Kirsten Møller Andersen

Grøn uge

 

Tradition tro holdt vi Grøn uge i sidste uge på mellemtrinet. Alt i alt en fin uge. Vejret var næsten med også, bortset fra i forrige tirsdag, hvor et skybrud uden lige, ramte os, lige da vi skulle stille op om morgenen.

Hele mellemtrinnet cyklede ellers sammen ud til Hollufgård og var der alle dage undtagen i onsdags, hvor der var forskellige aktiviteter ved Skovsøen.

Der var 3 værksteder i alt, ved bålpladsen og i skoven, hvor børnene bl.a.  lærte om at navigere sig ved brug af kompas, som de selv lavede. Derudover var der flere fælles lege inden vi cyklede tilbage.

I fredags sluttede ugen med et klassisk stjerneløb med spørgsmål fra de værksteder, de havde gennemført.

Herunder ses billeder fra ugen.

Fra alle os på mellemtrinet

Fotos:
Mette Rose og Malcolm Bird]

Forfatterbesøg

I morgen fredag kommer Rikke Alrø (mor til Christian fra Phoenix) og fortæller om sit forfatterskab, dét at være forfatter og om en bog hun just har skrevet, som er rette til 5. og 6. klasse. Derfor er det Callisto og Lyren, der få lejlighed til at møde hende og stille spørgsmål også. Vi er desuden så heldige, at vi får et helt klassesæt foræret. Spændende. Vi glæder os meget.

Mange hilsner

Kirsten og Mette Rose

 

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:
kurve-footer
enteralarmmagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right