logo-hvid-med-tekst

fredagssedlen

Lilleskolen Odense - Uge 10 - 2023

Hej forældre.

I klubben er der masser af liv og glade dage. Vi har fået taget godt imod Phoenix, og de er så dejlige at være sammen med i klubtiden. Den sidste uges tid har stået på slim-produktion, indvielse af nye spil, fodboldkampe på multibanen, leg i hallen og meget, meget mere.

Derudover har vi også startet et nyt projekt op - projekt DRIVHUS. Karla har fået en genial ide, at klubben skal opstarte, passe og pleje et drivhus over ved Kaja’s hus. Der kommer til at være forskellige planter som forspires og sættes ud derover, og målet er, at vi får dyrket spiselige bær samt andre ting og sager, som hele skolen kan have gavn af! Vi glæder os meget til at følge processen.

I næste uge skal klubben på tur med letbanen til Rosengårdcenteret. Tilmeldingslisten hænger på opslagstavlen i klubben - og turen er i denne omgang kun for Callisto, Lyren og Capella.

God weekend!

De bedste hilsner fra klubvoksne

"Ugens info"

Kære alle

Det går rigtig godt med boden og med klippekortene. Her kommer lidt info om boden i tiden op til sommerferien:

• Der sælges kun klippekort på 30 kr., 60 kr., og 90 kr.
  • Der tilbagebetales ikke overskydende beløb på klippekort til sommer, og klippekortene kan ikke bruges næste år. Sørg for at bruge klippekortene op og betal evt. med kontanter/mobilepay(de store elever) de sidste gange.
  • Der er 12 gange bod tilbage inden sommer, man må max. købe 4 ting pr. gang, altså max. 20 kr. pr. gang.
  • Husk mobilepay box: 6711ZR “Lyrens bod”

Hilsen Mette, Marlene og Anders

I denne udgave bla.:

• Musiklinjefagsholdet indspiller egen musik
  • Plakater om klasseregler i Lyren
  • Aktiviteter i Klub
  • Tiden flyver - også i Fritteren
  • Nyt fra Zenit

Camilla Mønster

Zenit

Efter et dejligt fællesemne, der sluttede af med en cirkusforestilling, en skøn vinterferie samt en sjov fastelavnsfest, har vi nu været tilbage til almindeligt skema igen i snart 3 uger. Det har været 3 uger med diverse forandringer. Vi har fået nyt klasselokale samt garderobepladser. Udover det er klassen også kommet i store fritter. Klassen er faldet godt til, både i de nye lokaler og storefritter. Det er dejligt.

Udover arbejdet i bøgerne m.m. er der godt gang i forskellige værksteder i dansk og matematik. Det kan I se her på billederne.

I dansk er værkstederne lige nu: Krig med bogstavkort, tælle stavelser, brætspil med forskellige kategorier samt store kort med billeder, hvor der skal findes forskellige ting med bestemte bogstaver. Børnene arbejder i deres bordgrupper.

I matematik kører andre grupper i klassen og værkstederne er her: Spillet ”Spring over”, brætspil med pluspar, kort med pluspar og næsten pluspar samt tal og prikkort.

Der bliver gået til den både i dansk og matematik. Det er fantastisk at se børnenes iver og engagement.

I idræt er der fokus på kaste/gribe for øjeblikket, krydret med forskellige fangelege og boldspil.

Jeg ønsker jer alle en dejlig weekend.

Mange hilsner Joan.

Joan Olesen

Fritteren

Den seneste tid er gået med kreative indslag, fastelavn, klargøring til modtagelsen af Himmelblå (forårs SFO) og ikke mindst havde Phoenix deres fritter afslutning i sidste uge. De er fra 1. marts nemlig blevet en del af klubben. Phoenix havde en virkelig god afslutning, hvor de, traditionen tro, var ude at bowle. Herefter fik de aftensmad på skolen, og så var de klar til at modtage deres forældre til årets høvdingebold kamp m.m. i hallen. Phoenix fik den fineste historie lavet af Tue. Da de havde fået sagt farvel til forældrene, var de alle klar til lidt mørkeleg og derefter sov de på skolen med Heidi og Nermin. Fritteren vil gerne ønske Phoenix god vind i klubben og sige tak for alle de gode stunder i fritteren.

I lille fritteren er vi startet op på vores skille-ad værksted, hvor vi splitter gamle apparater ad. Børnene synes, vi skal bygge små robotter og skulpturer af alle delene. De har taget godt imod værkstedet og er meget entusiastiske i projektet. Vi er så småt begyndt på lidt kreativitet med temaet ”påske” både i store- og lillefritter, og det vil der komme meget mere af i den næste tid.

Til slut vil vi blot sige velkommen til Himmelblå og nævne at klasserne jo nu får frittermad 15:00 i nye klasselokaler.

I ønskes god weekend fra alle os i fritteren.

Heidi Bossen]

Lyren

Vi arbejder med classroom mamagement på børneniveau. I dag har Lyren lavet plakater om gode regler for klassen.

Vi ses til forældremødet i aften

Mange hilsner

Marlene og Mette Rose

Lyren N/T

Efter en uge med arbejde om kolde og varme væsker og deres indbyrdes reaktion, gik vi i denne uge over til næste step om densitet. Nu handlede arbejdet om undersøiske vandfald og om hvordan salt og fersk vand kan flyde hhv. under og over hinanden./Gitte

Gitte Grønlund

Naturfag

I overbygningen møder eleverne mange fagord, som de skal lære. Herunder ses også et eksempel på en model fra undervisningen: Det er resterne af en uhæmmet kædereaktion

/Gitte

Gitte Grønlund

Musiklinjeholdet

Linjeholdet har været i studiet og indspille sangen “Slap nu af”, som eleverne skrev til årets musical. Det var en sjov og lærerig dag fuld af musik. Nu arbejder vi med at mixe og færdiggøre nummeret, og samtidig laver vi en musikvideo til. Det hele skal nok blive lagt ud, så alle kan se det, når vi er helt i mål.

KH Musiklinjeholdet

kurve-footer