logo-hvid-med-tekst
logo-sort-uden-tekst
logo-hvid-med-tekst
logo

fredagssedlen

Lilleskolen Odense - Uge 50 - 2023

Himmelblå

Tak til Ida for den fine vinter buket. Det er normanngran , paradisæbler, salvie og basilikummynte. 😊 Sikke en dejlig duft, de har. I næste uge, er det Holger, der skal have buket/grønt med.

Det går stadig derud af med nisser og andet julerier. Vi holder stadig fast i, at der skal være stille i garderoben, når vi skal ud efter time. Vi øver ihærdigt at sidde, som man skal, når der er samling.

Vi hygger med gode historier, bogstaver, matematik værksteder, lege og spil.

I onsdags, altså d. 13./12. var vi så heldige, at vores storevenner (Lyren) gik Lucia for os i første time. Det var så smukt og de havde pebernødder med til Himmelblå. Tusind tak for den fine sang Lyren 😊

På mandag d. 18./12. laver vi igen maddag. Så INGEN STORE MADPAKKE PÅ MANDAG.  Børnene har bestilt flæskesteg med brun sovs og kartofler. Selvfølgelig skal vi også snitte rødkål og have franske kartofler og risengrød til dessert. Så det laver vi da lige på mandag. 😊

Nu glæder vi os til juletræsfesten på tirsdag. Vi starter stille og roligt op om onsdagen, så det er okay at komme lidt senere, dog senest kl. 9.00.

Så er der bare tilbage at ønske jer alle en hel fantastisk og hjertevarm jul og et lykkebringende nytår. Tak for det gamle, vi ses i det nye  😊

De bedste jule hilsner fra Mette, Jonna og Lene

"Ugens info"

Husk julefesten på tirsdag. Igen i år bortlodder vi juletræ(er). I kan købe lodder à 5 kroner i baren.

Glædelig jul fra alle os på Lilleskolen

I denne udgave bla.:

Julerier i Himmelblå

Lyren gør noget for andre

Fritterens julefrokost

Mellemtrinets juleafslutning

Snefnug på Gittes kuffert

Fotos:
Lene Buthler, Mette M og Mette Rose

Fritteren

Her er billeder fra Fritterens julefrokost onsdag samt brydekamp i hallen.

Glædelig jul og godt nytår

Ønskes i fra alle os i Fritteren

Fotos:
Søren Nanfeldt

Lyren

I Fredags lavede vi julekort til vores lillevenner, som de fik i mandags. Trille blev valgt til at være den, der leverede postkassen (Lyrens julepostkasse fra 4. klasse).

I tirsdags lød Nisseopgaven så på, at Lyren skulle forberede sig til at gå Lucia for deres lillevenner. Der er noget særligt over at gøre noget, der gør andre glade, og i hele den her juletid har vi haft fokus på at gøre noget for andre. Onsdag morgen gik vi så Luciaoptog for Himmeblå, og det var så fint og på vores helt egen måde (se billederne under Himmelblås opslag). Vores lillevenner var både glade og overraskede, og så sluttede vi seancen af med at give dem pebernødder. Så hyggeligt.

I denne uge er vi i gang med at færdiggøre vores præsentationshilsner til islændingene. De der ikke er blevet færdige og har fået godkendt det i morgen fredag, har det for som lektie til mandag. Jeg skriver til dem, der evt. skulle mangle at blive færdige. Men de får lige en sidste omgang at arbejde med det i morgen.

Vi har desuden været i gang med at lave julepynt til salg til julefesten, hvor pengene går til Islandsturen. Jeg laver en plan sammen med Lyren om hvem, der står i den bod hvor, hvornår og hvor længe. Spændende hvad vi får samlet sammen.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Mange hilsner

Mette Rose

 

 

 

 

 

Fotos:
Mette Rose]

Mellemtrinet

På onsdag holder vi sidste skoledag inden juleferien med englesang og julepjat, hygge, æbleskiver og kakao. Vi mødes til almindelig tid i egne klasser, og alle har fri – som vi plejer - klokken 14. Husk madpakken og drikkedunken.

Rigtig gode dage til jer alle og godt nyt år.

Bedste hilsner

Nermin, Karla, Line, Anders, Marlene, Mette Rose, Malcolm, Kirsten.

Fotos:

Gittes kuffert

Vi har jo haft dejligt meget sne på det sidste. Så i mandags havde Gitte fået et spørgsmål om, hvordan snefnug bliver dannet. Desværre var sneen allerede væk der, men så kunne vi drømme lidt tilbage til det, vi havde haft alt imens, vi alle blev lidt klogere på sne./red.

 

Fotos:
Mette Rose

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:
kurve-footer
enteralarmmagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right