logo-hvid-med-tekst

fredagssedlen

Lilleskolen Odense - Uge 10 - 2024

Orion

Første marts startede den nye klasse på Lilleskolen – ORION.

Opkaldt efter det meget tydelige stjernebillede på vinter-nattehimlen, og ja vi har faktisk haft en Orion-klasse før på Lilleskolen. Men nu er Orion klassenavnet på de 23 dejlige børn, som netop er startet i Forårs-SFO og som de næste 10 år skal være med til at skabe liv og glade dage (og meget mere) på Lilleskolen Odense.

13 af børnene i Orion har søskende, som allerede går på skolen og det er en fordel for klassen – Også for forældregruppen. På den første skoledag fik forældrene både tid og mulighed for at dele erfaringer og tanker omkring skolestart og skolelivet på Lilleskolen.

I denne uge er vi så rigtig startet. Vi skal lære hinanden at kende, lære alle de rutiner en skole-hverdag har: Lege, spille, tegne, synge, gå tur, spise, OG EN MASSE ANDEN HYGGE.

Fra nu og frem til sommerferien er de voksne omkring Orion Sofie – som er kendt som en af vores faste vikarer, Laila som er ny fastansat pædagog pr 1. februar og Tue, som skal være klassepædagogen i Orion, og som dermed starter Forårs-SFO for 4. gang.

I frittertiden vil Orion være en del af Lille-fritter – sammen med Himmelblå.

Orion er kommet rigtig godt fra start! – og vi glæder os til at gå foråret i møde sammen.

Sofie, Laila og Tue

"Ugens info"

FORÅRSKONCERT

Sæt kryds i kalenderen. Musikskolens forårskoncert er TORSDAG d. 18. april kl. 16-18 i Hallen.

Mere info følger.

I denne udgave bla.:

Første nyt fra Forårs-SFOen

Nyt fra Himmelblå

Sofie Jensen

Himmelblå

Ugens buket var en smuk natur buket fra Bjørk. Der er forsytia, troldegrene, lavendel, efeu og gran i. Den står i en dame vase, så den skal ligne hendes fine hår. 😊 I næste uge er det Augusta, der skal have buket/grøn med.

Vi er så glade for, at I gider bruge tid på, at lave de fine blomster til os. De bliver virkelig værdsat af både store og små. Tak for det.

I dansk har vi for første gang arbejdet på Ipad. Vi har 2 og 2 arbejdet med kaptajn Karlsen. I drama har vi spillet små stykker for hinanden, det var de fleste rigtig stolte over. Og i matematik har vi arbejdet videre i bogen og lavet små plusstykker. I idræt i dag, skal vi have faldskærmen frem og vi skal lave ”gammeldaws” gymnastik.

På fredag i næste uge, er jeg på Børnehaveklasseleder træf i Hornstrup. Jonna og en vikar er i klassen.

Hermed dagsorden til forældre møde d. 20/3. kl. 17.00.-ca. 19,00,

1. Velkommen
  2. Valg af referent
  3. Hverdagen i Himmelblå. Både skole og fritter
  4. kaffe
  5. Overnatning

Husk at melde afbud hvis I skulle være forhindret.

Rigtig god weekend.

Mange hilsner fra Mette, Jonna og Lene