logo-hvid-med-tekst
logo-sort-uden-tekst
logo-hvid-med-tekst
logo

fredagssedlen

Lilleskolen Odense - Uge 22 - 2024

Kom med i kagekampen

Vi er nået halvvejs med tilmeldte kagebagere til vores jubilæumsfest. Fantastisk!! Det ville være super at komme helt i mål, så her en opfordring til at melde sig og hjælp os med det. Herunder kan I se, hvilke numre, der stadigvæk er tilbage. Læs også indslaget på intra fra Line. Listen bliver løbende opdateret.

Mange hilsner

Mette Rose /red.

"Ugens info"

Gaia skal op til naturfagseksamen mandag, tirsdag, torsdag og fredag i næste uge. Vi ønsker dem pøj pøj med det!

I denne udgave bla.:

Kagebagere søges

Nyt fra Lilleskolen

Biblioteksbøger skal retur inden sommerferien

Fotos:
Line Stein

Denne uge på Lilleskolen

Selv om der mangler to klasser i indskolingen, er der ikke helt tomt på trinet. Vi har nemlig besøg af elever fra Rønne privatskole, som har indtaget Apollo og Himmelblås lokaler imens, de er på lejrskole i Lohals. Zenit er på lejrskole ved Bittenhus, og tilsyneladende arter vejret sig bedre end først antaget. Det er jo bare skønt. Callisto og Lyren er i fuld sving med at forberede deres lejrskolefremlæggelser og rundt omkring ser vi grupper fra Gaia, der er fordybet i eksamensforberedelser. Vi ønsker alle pøj pøj med det hele.

Mange hilsner

Mette Rose/red.

 

Fotos:

Lilleskolens bibliotek

Kære brugere af skolens bibliotek

Sidste uge for udlån er uge 24 med aflevering i uge 25. Hvis man glemmer det til den uge, ønsker jeg, at I kommer forbi med dem senest i uge 26. De kan afleveres på kontoret.
I år bliver der desværre ikke mulighed for at låne bøger med hjem fra skolens biblioteket. Jeg skal holde status på de bøger, vi har. Husk at læse-rutinen skal holdes ved lige på samme måde, som muskler skal styrkes for ikke at blive slappe. Jeg vil derfor opfordre til, at I gøre brug af enten e-reolen eller de lokale biblioteker til ferielæsningen.

God læselyst til alle.

Mange hilsner

Mette Rose

Fotos:
]

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:
kurve-footer
enteralarmmagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right