logo-hvid-med-tekst
logo-sort-uden-tekst
logo-hvid-med-tekst
logo

fredagssedlen

Lilleskolen Odense - Uge 19 - 2023

Sommerfest

Sommerfest på Lilleskolen fredag den 16. juni fra 15.00 - 19.00

"Ugens info"

I denne udgave bla.:

  • Sommer fest
  • Capella
  • Venus
Fotos:

Capella

En hilsen fra Samsø
I denne uge er Capella på lejrskole på Samsø i det fineste solskinsvejr. Benene er gode, cyklerne har 5 gear og der er ikke kun modvind. Alle er glade og de voksne nyder turen med de store unger, som snart skal videre til overbygningen.
På forhånd tak for en fantastisk tur!
Anders, Nermin og Line

Fotos:
Anders

Venus

I Venus er vi godt i gang, med at forberede den kommen lejrtur. Vi glæder os til at komme afsted til Bittenhus ved Fjællebroen på Sy’fyn.
Der ud over bruger vi tid på ”Frøken Ignora”, i dansktimerne. Frøken Ignora er en pige, der bor sammen med en masse katte i et rødt vandtårn. Hun er for det meste meget sød, venlig og afslappet. Indimellem bliver hun fuldstændig splitter gal. Særligt når hun oplever at andre driller de små i skolen, eller hvis hendes mor opfører sig dumt. Vi læser forskellige historier om Ignora, og børnene digter også deres egen Frøken Ignora-fortælling.
I denne uge har Venus haft besøg af både Søren OB og Elle, i matematiktimerne, da Kirsten er i Skagen med Callisto. Der er blevet planlagt aktiviteter med de store venner og lavet store gangestykker på gårdspladsens fliser.
Vi har bruget en del tid, på at snakke om ansvarlighed, i den seneste tid. Sådan noget med lige at rydde op efter sig selv, at behandle andres (og skolens) ting ordentligt, huske at spørge, inden man låner en andens ting mv. Sådan almen dannelse. Det må I meget gerne spørge ind til hjemme

Rigtig god weekend – Tue og Hasse

Fotos:
Hasse]

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:
kurve-footer
enteralarmmagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right