logo-hvid-med-tekst
logo-sort-uden-tekst
logo-hvid-med-tekst
logo

fredagssedlen

Lilleskolen Odense - Uge 37 - 2023

Skolefodbold

I sidste uge stod den atter på skolefodbold. Nogle af drengene fra henholdsvis Capella, Sirius og Gaia spillede suverænt! De samarbejdede, forsvarede og havde et hav af chancer. På trods af to nederlag, så var gejsten høj og motivationen til næste år endnu større.

"Ugens info"

I næste uge holder hele mellemtrinet Grøn uge på Hollufgård

I denne udgave bla.:

Seje fodbolddrenge

Ugens buket i Himmelblå

Her er elevrådet!

Forældresamarbejde i Lyren

Fotos:
Søren Olin og Mette Rose

Himmelblå

Ugens buket, er en meget smuk strandbuket fra Vilfred. I næste uge er det Vigga, der skal have blomster med.

Vi har det godt og er nået til tal-hus 7. Vi starter op på dansk systemet ”hop om bord i lyd og ord” inden længe. I drama har vi igen lavet mimelege m.m.

Det er gået okay med legegrupper og fra i dag, torsdag, laver vi nye grupper og leger 2 gange om ugen i dem, de næste uger.

Rigtig god weekend.

Mange hilsner fra Lene

Fotos:
Lene Buthler

Elevrådet

På samling i sidste uge blev det nye elevråd præsenteret. Elevrådsformand og næstformand er hhv. Luca og Alberte fra Gaia. Som noget nyt er der valgt både 2 elevrådsrepræsentanter og en suppleant fra alle klasser fra 6.kl. - 8.kl. Ikke alle er dog repræsenteret her./red.

 

Fotos:
Mette Rose]

Lyren

Kære forældre

 

Tusind tak for et dejligt forældremøde. Referatet ligger på intra lige straks, og vi takker for et fint et af slagsen til Maria (Filippas mor). Der skal også lyde et tak for både "Bade snøfler" og peanutbutter cookies fra hhv. Mette og Ananda.

Hvis der er spørgsmål til noget, er I selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os. Den bedste måde at få fat i os på er, at I skriver til os på intra, så kontakter vi jer.

Den nye fordeling af børnene imellem os understreger vi, at det er et arbejdsredskab for os som delte klasselærere. Vi vil fortsat gerne have, at I skriver til os begge to, da vi begge gerne vil være opdateret på alt, hvad der foregår i klassen. Kontaktlærere skal mest forstås som "tovholder", men det udelukker ikke, at "den anden" kan svare eller tage teten på et svar eller en kontakt.

Vi glæder os blot til fortsat samarbejde i dette sidste skoleår på mellemtrinet.

De bedste hilsner

Marlene og Mette Rose

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:

Fotos:
kurve-footer
enteralarmmagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right