logo-hvid-med-tekst
logo-sort-uden-tekst
logo-hvid-med-tekst
logo

fredagssedlen

Lilleskolen Odense - Uge 26 - 2024

Årets sidste Fredagsseddel

Kære alle

Nu synger Fredagssedlen på sidste vers med dette års sidste udgave. Igennem hele året har I kunne følge med i klassernes ture ud af huset, undervisning, lejrskoler m.m. og mangt og meget andet, der er sket i årets løb på skolen. Vi håber, det har givet et lille indblik i, hvad der foregår på vores skole. Det er jo hele formålet med Fredagssedlen.

Én af de helt store begivenheder i dette skoleår, har været vores 50 års skole-jubilæum, som løb af stablen sidste fredag. Sikke en fest og fejring. Det var på alle måder en virkelig skøn dag, og tak for al opbakningen til arrangementet. Niels (tidl. leder), Susanne (tidl. souschef) og Inger (tidl. leder) har i årets løb arbejdet intenst på at få skabt lilleskolens historie til vores hjemmeside, desuden havde de lavet en udstilling i overbygningen til selve jubilæet. Vi håber I har fået kigget med. Herunder følger Ingers jubilæumstale.

I ønskes alle en rigtig dejlig sommerferie.

På gensyn i august.

De bedste hilsner fra alle os på Lilleskolen/red.

 

Ingers tale til Lilleskolens 50-års jubilæum

Tusind tak for alle bidragene til jubilæumshjemmesiden. Fortællingerne om at være barn eller forælder på Lilleskolen, beskrivelser af undervisningen igennem årene og ikke mindst tankerne bag. Fortællinger om legen, rejserne, musikken, bygningerne og alt bøvlet undervejs.
Uden alle disse bidrag fra gamle og nuværende elever, forældre, lærere og pædagoger kunne vi jo slet ikke have stykket montagen om Lilleskolens mangfoldige historie sammen.
Og uden skolens historiske arkiv med dokumenter helt tilbage fra 1973, hvor ideen om Lilleskolen blev født –
Og uden Axel Moos’  righoldige og til tider meget underholdende beskrivelse af perioden ’77 – ’87, hvor hans piger gik på skolen –
Uden alt dette materiale var det slet ikke gået.

Tænk at Lilleskolen, som måske nogle gange kunne synes lidt rodet og tilfældig, passede på og gemte sådanne skatte!

Tak for alt sammen!

50 år er lang tid, så lang tid at ingen har været med hele vejen. Ingen har patent på Lilleskolen. Vi er alle blot en del af skolen og har dagligt skabt den for hinanden – og for fremtiden –  i fællesskab.

”Jeg er, fordi vi er”

Kan I huske strandturene med hele skolen og de forældre, som kunne tage fri – første skoledag efter sommerferien – nu med både top og trusser – gensynet efter en lang ferie – med madpakker, tæpper og sandting – leg og badning – nogle gange det isnende, kolde gys, for hvem turde aflyse strandturen pga. lidt regn og blæst. Det er vist kun sket en eller to gange.

Kan I huske lejrskolerne og rejserne – afsted i tog eller bus langt væk – måske kun til Højby, men der er edderkopperne lige så spændende som i Afrika (næsten) – masser af slik med til rejsen – hvor og hvem skulle man sove sammen med – sommerfugle i maven fordi man aldrig før boet hos en polsk familie – glad og stolt næste morgen. Jeg klarede det! Og så i gang med at gå på opdagelse i alt det fremmede sammen med kammeraterne.

Kan I huske teater- og musicalprojekterne, hvor I også overskred mange grænser. Fandt på, var kritiske og kreative, bakkede hinanden op, lå i bunker på kryds og tværs i den nogle gange uendeligt lange ventetid, når der lige skulle arbejdes med andre scener. Intensiteten, spændingen, viljen til at det skulle lykkes, når salen lå mørk, scenelyset blændede op og musikken startede.

Yes! Det lykkedes! Den beruselse – det fællesskab! Her behøves ikke flere ord.

Og translokationerne, hvor I sidder så fine og spændte – får hver især smukke og nogle gange sjove ord med på vejen af jeres klasselærer – hvor I hyldes med fuld musik af de yngre elever – hvor jeres lilleven kommer op og giver jer et kram og en rose og siger tillykke.

Og hverdagen – ”Jeg holder af hverdagen”, som Dan Turèll skriver.

Poul i dyb samtale med et lille barn eller en af de store, unge – på trappen, på en bænk, på tur – gerne med piben, tændt måske.

Naturskolen med Gitte og en af pædagogerne. Se, lytte, røre, smage – alle sanser er i brug derude og hjernen med. Naturen er et under. Vi må passe på den.

Og selvfølgelig alt det i klasserne, hvor verden har åbnet sig og fantasien med, hvor I blev dygtigere, voksede – nød fordybelsen og roen – når den var der.

Og selvfølgelig alt det i frikvartererne, på boldbanen og i krattet. Vennerne – og alt det, der ikke var så rart, eller som man ikke var så stolt af.

Det hører alt sammen med til at være barn.

Så er det godt at have forældre til at tage fat i skolen. Og taget fat, det bliver der – og blev der – på mange måder.

Forældrerengøringen – Husker I den!
I de første 30 år af skolens liv var det forældrene, som gjorde rent! De havde arbejdsdage, lavede inventar, byggede om, fjernede berberishæk. Lærerne var med på arbejdsdagene. Lige den med fjernelse af den Tornerose-høje berberishækken, den var en særlig udfordring.

Pyt! Vi har klaret lidt af hvert - sammen!
Elevtalsnedgang, flytning af skolen, undervisningsministeriets skiftende lovkrav, Odense kommunes nedskæringer. Det har vi, fordi vi vidste og holdt fast i, hvad der er væsentligt for børn.

Jeg læste for nylig et par sætninger, som vandt genklang i mig, og som jeg derfor hæftede mig ved:

       Hvis du farer vild, så gå efter musikken

      Hvis du går efter musikken, farer du ikke vild

 Jeg tror, det er det, vi har gjort i alle årene. Lyttet og gået efter musikken.

Tillykke med 50-året til alle jer, som på netop hver jeres måde, har bidraget til livet – til musikken – på Lilleskolen.

I og Lilleskolen ønskes det allerallerbedste.

- Inger

 

"Ugens info"

Første skoledag i det nye skoleår er mandag d. 12. august.

I ønskes alle en rigtig god sommer/red.

I denne udgave bla.:

Lilleskolens jubilæum

Afsluttende hilsener til klasserne

Gaias translokation

Festivals-dage i overbygningen

 

Fotos:
Mette Rose

Orion

Den sidste uge i Orion

Mandag nød vi det dejlige vejr ude og inde. Vi havde besøg af Lene, der lavede nogle sjove sanglege med os.

Tirsdag var vi i Hjalleseparken og lege på legepladsen og spise madpakker og kage

Onsdag har vi handlet ind til fredagens store afslutning på forårssfo fest. Hvor vi skal lave pizza sammen.

Og sige rigtig dejlig sommerferie til hinanden😊

Mvh Tue, Sofie og Laila

Fotos:
Laila Pedersen

Himmelblå

Så bliver det den absolut sidste fredagsseddel fra mig, som klasselærer i Himmelblå. Jeg vil gerne sige tak for i år. Tak for lån af jeres dejlige unger. Tak for grin, sjov og spas. Tak for udfordringer, konflikter, nærvær og alvorlige stunder. Tak for læring, liv, alvor og glæde sammen med de skønne kloge og nysgerrige Himmelblå-børn. Tak for godt og ærligt samarbejde med jer forældre og tak for at sige til, når noget var både godt og mindre godt. Tak for engement, pas godt på jer selv og hinanden. Vi ses til drama en gang om ugen.

Rigtig rigtig god sommer til jer alle. Husk at smil og spis mange is og hyg jer, hvor end i holder ferie.

På gensyn til næste år.

Mange mange sommer hilsner fra Lene

Fotos:
Lene buthler

Apollo

Kære elever og forældre i Apollo.

Sommeren er over os, og lige om hjørnet venter sommerferien 🌞

Katrine og jeg vil gerne sige mange tak for i år. Apollo er bare en fantastisk klasse at være i. Nysgerrige, omsorgsfulde, videbegærlige og glade børn, der med deres finurligheder og humor gør klassen til et godt sted at være.

Vi glæder os til stranddag 1. skoledag efter sommerferien og til et nyt skoleår med Apollo i 2. klasse.

HUSK at tømme jeres garderobe helt, inden I går på ferie.

Vi slutter af med billeder fra en dejlig dag i ”Bøgekatedralen” forrige fredag 🙌

Rigtig god sommer til alle 🌞

Mange hilsner fra
Katrine og Pernille

Fotos:
Pernille Jeppesen

Venus

SÅ blev det tid til den sidste fredagsseddel i 3. klasse – og den sidste fredagsseddel til Venus fra mig. TAK for min tid sammen med Venus! Det har været tre vildt dejlige år, med mange gode og glade stunder, udfordringer, problemer, samarbejde, samtaler, respekt, accept, musik og god sammenhørighed. Venus er guld!

Det oplevede I forældre med egne sanser i fredags, til sommerfesten, hvor Venus brillerede sammen på scenen med en sang, de selv havde været med til at komponere. Og i sidste uge, da Venus fremførte ”Eventyret der aldrig blev fortalt”. Sådanne produkter hviler på processer, hvor alle trækker på samme hammel, for at nå et fælles mål. Det er en fryd at høste frugterne af tre års indsats, og jeg er helt sikker på, at Venus kommer til at klare sig godt, sammen, når de indtager mellemtrinet efter sommerferien.

Et af dette skoleårs gennemgående aktiviteter, har været brevudveksling med vores pennevenner i Ryslinge. Venus har virkelig gået op i det, med stort gåpåmod og iver. De to gange, vi har mødtes med Ryslingebørnene har virkelig været hyggelige, og jeg fornemmer at de fleste Venus’er føler, at de har fået en ny ven. Tak til Ryslingebørnenes lærer, Mia, som måske læser med her😊Jeg håber, at projektet kan leve videre næste år. Ellers ved jeg, at flere af venne-parrene, har udvekslet telefonnumre (eller Roblox-navn), så de selv kan opretholde kontakten. Her kan I se nogle billeder fra vores besøg i Ryslinge, forrige fredag.

Den sidste uge i 3. klasse er forløbet med forskellige former for afslutning. Aflevering af bøger, ristning af skumfiduser (overskud fra lejrturen), translokation, karameller mv. Jeg håber, I alle får en rigtig dejlig sommer, og at I fortsat vil ”Hjælpe hinanden, passe på hinanden og gøre det bedste I kan”.

TAK!

-Hasse

Fotos:
Hasse Krüger

Callisto

Tak for jeres kæmpe hjælp med fiskedam, dåsekast og herlig deltagelse ved årets sommer- og jubilæumsfest.

Tak for jeres store indsats i forbindelse med dette skoleårs bod – hvor har det været ualmindelige lækre sager. Lad det være god inspiration til næste års bodhold.

Tak for samarbejdet gennem dette skoleår. På alle måder. Til forældremøder, skole/hjem samtaler, forældrerådets klasseaftener med mere.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommerferie med oplevelser, hygge, varme, familie, venner, sol, strand og alt muligt andet. Vi ses d.12. august til et nyt skoleår.

Bedste hilsner

Malcolm og Kirsten

No ACF gallery field data found
Fotos:

Lyren

Det er næsten uvirkeligt, at der allerede er gået 6 år med Lyren og 3 af dem på mellemtrinet. Det er på én gang virkeligt lang tid og super kort, men vi ved, at vi har været en del af noget helt særligt sammen. Det har været lærerigt og vi har været meget igennem sammen af både gode, spændende, sjove, hyggelige , alvorlige og til tider også trælse ting - men når vi ser tilbage på vores tid sammen, fylder det sjove og hyggelige heldigvis mest. Lyren er en omsorgsfuld klasse, der er åben og ærlige overfor hinanden og vil gerne hjælpe hinanden. Det har vi haft mange beviser på fx i vores brevkasse: Lola Ramona. Vi håber, de tager det med videre i overbygningen.

Lyren er uden tvivl en skøn klasse, men er faktisk også en danseklasse - måske er det bare os klasselærere, der har påvirket dem i den retning? Vi har i hvert fald fundet værdi i dansens evne til at binde os sammen og skabe fællesskab, så I bagagen har Lyren "Den hellige mærkelighedsdans", fredags-dans som afslutning på ugen og nu også "Just dance", som de også havde til fælles med islændingene.

Fællesskabet er dét, vi har lagt allermest vægt på igennem hele mellemtrinet, og det har vi en meget klar fornemmelse af, er noget, der virkelig har gjort gavn for klassen. I to år har de fx fået nye pladser hver uge, og uanset hvem de sidder ved siden af, nyder de at snakke sammen - nogle gange lidt for meget. 😉 Vi har lavet mange fællesskabsskabende aktiviteter igennem årene på mellemtrinet, men Islandsturen har gjort det helt store udslag i forhold til fællesskabsfølelsen. Vi har efterfølgende set dem mange gange ligge i en stor rundkreds ude på trampolinbakken og sludre sammen i solskin. Det ser så hyggeligt ud. Det er et stærkt fællesskab, og de nærer omsorg for hinanden. God stil Lyren og godt gået. I dag viste de lidt ekstra kærlighed til hinanden ved at skrive positive tillægsord til hinanden (se billederne). Vi skal sige farvel til Birk og Ludvig, men det fællesskab, de har nu, vil altid bestå, hvis de husker på det. Kommer der triste og regnfulde dage i fremtiden, hvor de glemmer det lidt, så kan de tage deres hjerte frem og huske på netop denne stund.

Da vi var på tur til Allerup Gamle Have i går, cyklede de med super god stil og samarbejde, og tankerne faldt på den kommende cykeltur til Millinge i 7. klasse. Det klarer de sagtens. Lyren er bare klar til overbygningen og nye udfordringer. Der er også et nyt sæt klasselærere, der venter dem med glæde efter sommerferien. I har også fået navn på, hvem der skal være Lyrens nye dansklærer. Det bliver spændende og vi ønsker jer alle og jeres børn alt mulig held og lykke i overbygningen.

Tak for super godt samarbejde alle sammen igennem alle årene - både om jeres egne børn og om Lyren som helhed.

Pas godt på jer selv og på vores Lyren. Tak for alt!

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer.

De kærligste hilsner

Marlene og Mette Rose

Nu nærmer vi os afslutningen med hastige skridt, og det er næsten ikke til at forstå, at vi allerede skal sige farvel.

Fotos:
Mette Rose

Klaus' translokationstale

Kære Gaia

Om kort tid, så går I fra at være elev på Lilleskolen til at være tidligere elev på Lilleskolen og

translokationen markerer afslutning på jeres skolegang. I dimitterer i dag – at dimittere betyder ”sende væk/sende afsted”. I skal videre herfra og godt videre ud i livet.

Jeg har haft fornøjelsen af jer siden december 2022, hvor jeg startede på Lilleskolen, og størstedelen af personalegruppen har kendt jer siden I startede i ForårsSFOén, og vi kommer til at mangle netop jer i vores hverdag her på skolen.

Men hver ting har sin tid, og i dag lukker I et stort kapitel i jeres og jeres forældres liv – nemlig jeres skoletid her på Lilleskolen. I skal alle sammen videre til noget andet til august, så I står midt i en forandringstid – en slags ommøblering i jeres liv.

Nogle af jer elsker det – spændingen og det ukendte, mens andre oplever det som temmelig ubehageligt, når noget forandres.  Det kan skabe usikkerhed, når valg skal træffes. Måske nogle af jer allerede har helt styr på det, og nøjagtig ved, hvad I skal de næste mange år – og måske nogle af jer stadig er mere i tvivl, hvad I vil og hvad der giver mening for netop jer, og det er helt normalt.

Her på skolen har vi en positiv mangfoldighed, som jeg er rigtig stolt af, og som helt sikkert har bidraget til jeres forståelse af jer selv og andre mennesker – I har været på lejrskoler rundt om i Danmark og rejst ud i verden med Lilleskolen, som har gjort jer nysgerrige på sprog, kulturer og det at samtale med andre, selvom man lige har mødt hinanden. Jeg håber, at I tager det med jer herfra, at I er rustet til at leve jeres liv på netop den rigtige måde for jer - og forhåbentligt har vi her på skolen netop bidraget til at give jer en større forståelse, både af jer selv, fællesskaber og verden omkring jer gennem hverdagen, musicalugerne og den kreative tilgang til læring.

Husk at blive ved med at tale med mennesker, som er forskellige fra jer selv og husk, at mennesker er ikke forkerte, fordi de mener noget andet end jer. Bevar jeres nysgerrighed og evnen til at skabe relationer i livet og fortsæt med at behandle andre mennesker godt, og det ved jeg, at I er gode til.

I har nu afsluttet 10 års skolegang og afsluttet en prøveperiode, som startede allerede i maj.  Prøveperioder kan være både skræmmende og nærmest euforiske. Jeg er stolt af, at I har brugt jeres tid rigtig godt til forberedelse her på skolen. Nogle af jer har haft en erfaring gennem mange år, at det kan betale sig med forberedelse og vedholdenhed – og nogle af jer har opdaget over de seneste måneder, at forberedelse og vedholdenhed har en positiv effekt på de resultater, som I gerne vil opnå – Fortsæt med og hold fast i at være vedholdne (også når det bliver svært, bøvler og er rigtig øv) – vedholdenhed er et vigtigt karaktertræk i forhold til at nå jeres drømme, ønsker og mål i livet.

 

Jeg fik fire i dansk.

Tolv i at juble over, at jeg ikke fik nul to.

 

Jeg fik fire i tysk.

Tolv i at tro på, at det bliver næste gang.

 

Jeg fik fire i matematik.

Tolv i at trøste Jenny, fordi hun kun fik to.

 

Jeg fik fire i engelsk.

Tolv i at længes efter at prale med mit firtal overfor mor og far.

 

Jeg fik fire i idræt.

Tolv i at fejre det med en cola i solen.

 

Jeg fik fire i samfundsfag.

Tolv i at være lykkelig, fordi det er forår, og jeg sikkert forelsker mig igen lige om lidt.

 

Jeg fik fire i naturfag.

Tolv i at være teenager og ikke være udbrændt.

 

Er det ikke et ret flot snit at gå på sommerferie med, eller?

(Digt fra bogen ”Til ungdommen”, Linn Skåber)

 

I kan nu afslutte jeres skolegang med gode oplevelser og et fint snit for jer hver især, og det er jo heldigvis som nævnt helt individuelt, hvad der for den enkelte er et fint snit og fine resultater.

Jeg vil også sige en TAK til de af jer, som har bidraget helt særligt med jeres arbejde i elevrådet, rengøringstjansen og har hjulpet, når vi har haft brug for det i løbet af jeres skoletid. Det er en kæmpe fornøjelse at opleve jer tage ansvar for at udvikle en god skole, og være rollemodeller for andre elever.

 

Kære forældre,

Tak for lån af jeres børn. Uden jer så sad vi ikke her i dag. Jeg håber, at I har oplevet et positivt samarbejde med os, og at I er tilfredse med vores indsats for at lære jeres børn en masse og gøre dem livsduelige. Held og lykke med dem fremover.

 

Og elever, et godt råd herfra – selvom det lyder utrolig kedeligt, så lyt til jeres forældre – de vil jer det godt og har prøvet en del. Lyt til dem - og træf så jeres egne selvstændige beslutninger.

 

Kære lærere, pædagoger, Helle og Kasper

Tak for jeres kæmpestore indsats for at lære Gaia så meget som overhovedet muligt, både fagligt, socialt og personligt. I er en flok meget fagligt kompetente og engagerede ansatte (lærere og pædagoger) som hver dag gør en stor og vedholdende indsats for eleverne på Lilleskolen – så tak for det.

 Kære Alberte, Alberte O., Alexander, Anders, Bastian, Cecilie, Cornelia, Eftelya, Emil,

Gustav, Ida, Jens, Katinka, Linus, Luca, Malthe, Martha, Mejse, Sander, Sigrid, Valdemar

Og Valdemar S.

 Jeg ønsker jer alle sammen på vegne af Lilleskolen al held og lykke fremover. Pas godt på jer selv og hinanden.

Rigtig god sommer til jer alle sammen, Tak for nu

De bedste hilsner

Klaus

 

 

 

 

Fotos:
Mette Rose

Gaia - Gitte og Sørens tale

Kære Gaia

Nok er det Søren og jeg der står her, men talen er fra alle jeres lærere og pædagoger igennem årene. Mange kan fortælle en historie, og her er kun én mikrofon. Så den tager vi.

Året er 2014, nærmere bestemt 1. marts. I er ventet med spænding. Skolen står på den anden ende. Hvordan skal vi få plads til sådanne små størrelser på skolen? Kan de blive inden for den hvide streg? Kan de gå på toilettet selv? Kan vi få dem til at trives? Heldigvis fik I Dorte, Kirsten og Tue, og de kunne være der for jer – og det var de. I var de ALLERFØRSTE Forårs-SFO på Lilleskolen. Og allerede fra begyndelsen havde I nysgerrighed og fart over feltet.

Dengang var I omkring 1 meter høje - i dag 1 meter højere.

I var udsat for Tues onkel-morfar humor fra begyndelsen, men heldigvis kunne Mejse oversætte lærervitserne for jer andre, da hun kendte dem hjemmefra. I løbet af indskolingen blev depoterne fyldt – Når I sammen med Tue "Gemte et lille smil til det bli´r gråvejr" - og i alle årene frem har vi høstet af jeres gode humør.

Mange lærere har været med i jeres 10 år på Lilleskolen, og mange historier kunne nævnes. Bl.a. en om det legendariske Pandekagehus i Allinge, som husede jer i 6.kl. I skulle holde et hus og budget, og efter sigende blev der bagt så mange pandekager morgen og aften, at æggeskaller og mælkekartoner flød. Men så lærte I via ”the hard way” at rugbrød er billigt og mættende.

Det med at kokkererer forsatte I med Millinge, her kunne I betjene en trangia og frembringe både burger og toast, uden I fik brændende olien på jer. Også i Polen blev der lavet varm morgenmad, scrambled æg til de morgenfriske og toast til de langsomme. Men I fandt hurtigt ud af at budgettet er lettere at holde i Polen, og nåede I ikke at smøre madpakker, kunne I altid købe en varm ret på rastepladsen eller på bjergets top. Aldrig har cafeteriet ved guldminen solgt så mange tallerkner varm frokost.

I var i indskolingen en legende klasse. I legede både piger og drenge sammen, og hver for sig. I skolen, i frikvartererne, i haven og i skovskolen. Men så kom corona med afstand, opdeling og afspritning. Hvad der i 4. kl. måske synes let nok at dele op, er langt sværere at forene igen. Og da Mai og Søren modtog jer i overbygningen strittede grupperne lidt hver sin vej. Opdelt i køn og interesser. Men bl.a. Københavnerturens drenge- og pigeaftner med "Gaias got NO talent" og "LIVE pokémon jagt" har taget livtag med grupperne, og nu nyder vi at se jer sammen som støttende publikum til en dramaforestilling, i en fælles moshpit foran scenen, hvor modige musikere og sangere gi´r den gas til festivalen.

Rejsen her på Lilleskolen ender, som den begyndte. De hårdt optegnede corona linjer er blødt op i takt med, at I er blevet ældre. I har fundet hinanden i klassen, og tør se og anerkende hinanden. Rejserne i udlandet har været gode for jer. Den svære rolle som vært har modnet jer. I kan arrangere og afvikle samlende aktiviteter og kan igen trods forskelligheder og interesser være sammen på tværs – her på skolen og udenfor skolen.

Flere lærere fortæller, at I altid har været gode til at udtrykke jeres mening. I har ikke været blege for at tage en heftig og opildnet diskussion - dette dog mest når trætheden på rejser og festivaler har meldt sig. Men ingen har stået uforløst hen, I er hurtigt kommet retur med velovervejede og kloge ord, samt plads til et forsonende kram. Rosende ord overfor undervisningen har vi lærere også til tider høstet, I skal vide at disse varmer et lærer-/pædagoghjerte. Jeg må her citere Mai: ”Vi kommer til at savne jer max!”

Nu er det sidste dag på Lilleskolen. Afleveringer, forberedelser og eksamenerne er overstået. Støvet af den sidste festival vasket af. Og om et par timer drager afsted med en hvid kuvert og en tom karamelpose er klar til nye eventyr. Tak for alle årene og vi ønsker jer held og lykke med det i skal i gang med...

 

 

Fotos:
Gitte Grønlund

Festivalsdage

Hele overbygningen har været på lilleskolefestival i Randers i tre dage. Tre skønne dage hvor forældrene på Randers Lilleskole har ligget vandret, for at give vores unger en fantastisk oplevelse. Der var både musik og teater og masser af fællesskab, og det er jo dét lilleskolen handler om. Der var også basketball og fodbold, hvor vi kom i semifinalen. Tænk...Lilleskolen Odense i semifinalen!!!! Der var masser af kærlighed og fest og det varede fra start til slut.

Fotos:
Elle

No ACF gallery field data found
Fotos:

No ACF gallery field data found
Fotos:

No ACF gallery field data found
Fotos:

No ACF gallery field data found
Fotos:

No ACF gallery field data found
Fotos:
kurve-footer
enteralarmmagnifiercrossmenuchevron-downchevron-right